Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Ansatte

Torunn Mo

Torunn Mo
Daglig leder

Torunn er utdannet siv.ing. i kjemi med spesialisering i materialteknologi ved NTNU. Hun har 10 års erfaring fra jobber i oljeindustrien i Norge og internasjonalt. Hun har bl.a. arbeidet med innsamling og behandling av data fra brønnboring (logging). Helse, miljø, sikkerhet (HMS) og kvalitet har stått i fokus og vært en integrert del av arbeidsutførelsen i alle rollene hun har hatt.


Håvard Midtkil

Håvard Midtkil
Teknisk leder
Ansvarlig person for sjømåling
(medeier)

Håvard er utdannet innen elektronikk (siv.ing.), data og akustikk ved NTH / NTNU. Han har erfaring fra konstruksjon og bygging av måleinstrumenter og elektronikk samt oppsett og programmering av komplette målesystemer. Håvard har spesiell kompetanse innen marin akustikk (sjøbunnskartlegging, deteksjon av objekter m.m.)


Ressurspersoner

Reidar Lien

Reidar Lien
Styrets leder
(medeier)

Reidar er utdannet ingeniørgeolog (dr. ing.) ved NTH . Han har vært ansatt i 10 år ved tidligere Institutt for kontinentalsokkelundersøkelser (IKU) som forsker innen generell og anvendt maringeologi/-geoteknikk. Siden 1985 har Reidar vært innehaver av eget firma, Reidar Lien A/S, med arbeidsfelt innen utrednings- og oppfølgingsoppgaver for ingeniør- og maringeologiske/-geotekniske problemstillinger knyttet til oljerelaterte utbyggingsprosjekter på kontinentalsokkelen og på land.


Kristian Bjerkli

Kristian Bjerkli
Styrets nestleder
(medeier)

Kristian er utdannet maringeolog (cand. real.) ved Universitetet i Bergen. Han har vært ansatt i 25 år ved Norges geologiske undersøkelse (NGU) som forsker, programleder for maringeologisk kartlegging av norske havbunnsområder, fagsjef for NGUs laboratorier og kvalitetskoordinator. Kristian har mer enn 35 års erfaring fra prosjektledelse innen sjøbunnsundersøkelser kystnært og til havs. 

Logg inn